Оферти за България Оферти за Чужбина Хотели по Дестинации Екскурзии Заедно в SuperOferti.bg

Подаръчен Ваучер

Цена: 50.00
Виж офертата
Офертата изтича след:
11 дни 14:06:40

Подаръчен ваучер за Екскурзия по избор! 

Наближават празници и търсите перфектния подарък за любим човек? Независимо от повода, ваучерът за мечтаното пътуване със сигурност ще зарадва получателя си! Можете да закупите ваучер на стойност, определена от Вас или ваучер за конкретна Екскурзия.

Ваучерът на стойност няма конкретни дати или дестинация и може да се използва в рамките на две години след датата на издаване. Купуващият определя каква сума да бъде посочена във ваучера, а получателят може да го използва за туристически пакет или хотелско настаняване, предлагано от нас. Притежателят на ваучера трябва да се свърже с нас, когато реши да се възползва от своя подарък, като ще му предоставим подробна информация за наличните пакети и ще му поногнем да направи своя избор. В случай, че предплатената сума е по-малка от цената на избраното пътуване, потребителят заплаща разликата до пълната стойност на избраната услуга. В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от заявените услуги – разликата може да се използва при следващо пътуване.

Ваучерът за конкретна дестинация е валиден за посочената в него Екскурзия или хотелско настаняване и може да се използва в рамките на две години след датата на издаване. Купуващият може да определи датите на пътуване или да остави на получателя сам да прецени кога да се възползва от услугата. Притежателят на ваучера трябва да се свърже с нас, когато реши да се възползва от своя подарък, за да потвърдим наличност на местата, както и да ни предостави данните необходими за резервация.

Условия за ползване: 

Ваучерите могат да бъдат изработвани с пожелание, предоставено от купувача. 

Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност.

Контакти:

Адрес: гр. София 1421, бул. "Черни връх" 33 Е, магазин 8

Понеделник - Петък - от 10.00 ч. до 19.00 ч.

Събота и Неделя - почивни дни

e-mail: [email protected]

тел: +359 897 85 11 46, +359 2 967 69 10

Телефоните са активи през събота и неделя за запитвания, въпроси и резервации!

 



Подаръчен Ваучер


Сподели във Facebook