Оферти за България Оферти за Чужбина Хотели по Дестинации Екскурзии Заедно в SuperOferti.bg

Реклама в SuperOferti.bg

———  Партньорите за нас  ———
Grupovo.bg
Изгодни.бг е чудесен и незаманим за нас канал, носещ таргетиран, целенасочен трафик и клиенти!

Изгодни.бг е чудесен и незаманим за нас канал, носещ таргетиран, целенасочен трафик и клиенти, знаещи какво търсят. Рекламираме без прекъсване в Изгодни.бг от началото на 2012 година. Бизнесът ни се развива постоянно в положителна посока, за което Изгодни.бг имат голям принос. Работата с партньорския панел е много лесна. Фактът, че те са също невероятен екип, с който се работи и общува лесно, е допълнителен бонус. Дългогодишната ни съвместна работа е доказала многократно уменията им за навременна реакция и коректно отношение. Препоръчвали сме Изгодни.бг множество пъти на наши приятели и партньори.

Спас Тошев
Grupovo.bg
Dreboliiki.com
Като клиент на Izgodni.bg от 2017 година, бих препоръчал платформата на всеки, който търси изгоден и надежден канал за реклама на своя бизнес!

Като клиент на Izgodni.bg от 2017 година бих препоръчал платформата на всеки, който търси изгоден и надежден канал за реклама на своя бизнес. Съвместната ни работа показва, че посетителите, които идват от сайтовете на Izgodni.bg са добре таргетирани и имат сравнително висок процент на реализация.

Генчо Танев
Dreboliiki.com
Visit.bg
Препоръчваме Izgodni.bg на всички наши приятели и партньори!

Бих искал да изложа нашите позитиви относно съвместната ни работа с Izgodni.bg Започнахме да рекламираме в Izgodni.bg през 2013 година. За нас като Туроператор, Izgodni.bg е рекламен канал, който ни носи таргетиран трафик от клиенти, които търсят почивки в България и чужбина. Много добри и отзивчиви партньори. Уверени сме в компетентсността на специалистите им. Надяваме се, че с тяхната компетентна работа, всеотдайност и активност, ще продължаваме да се разрастваме взаимно. Препоръчваме Izgodni.bg на всички наши приятели и партньори.

Емил Иванов
Visit.bg
Grando.bg
Чрез Изгодни.БГ получаваме потребители търсещи точно типа на предлаганите от нас оферти!
Изгодни.БГ е един гарантиран канал за предоставяне на голям трафик за нашия сайт. 
За разлика от други методи и канали за реклама, чрез Изгодни.БГ получаваме потребители търсещи точно типа на предлаганите от нас оферти.
За времето, от което работим заедно, а то е повече от година, винаги сме получавали бърза и адекватна реакция на всички наши запитвания и желания от страна на екипа на Изгодни.бг.
За останалото имат много функционален партньорски панел. Това е много важно условие за нас. Със сигурност бих препоръчал Изгодни.БГ като канал за реклама на наши партньори или пък на познати, които искат да намерят най-изгодната оферта!
 
Цветко Петров
Grando.bg
Amigos Travel
Препоръчваме Izgodni.bg като партньор на когото винаги може да се разчита!

Izgodni.bg са наш патньор от 2016 г. Сътрудничеството ни с тях е било винаги коректно и взаимноизгодно.
Полученият трафик ни помага в популяризирането на предложенията на фирмения ни сайт amigostravel.eu.
Информацията, която изпращаме към тях е била винаги отразявана точно, което е предпоставка за създаване на лоялни и добре информирани клиенти.
Препоръчваме ги като партньор на когото винаги може да се разчита.

Владимир Димирев
Amigos Travel
Art Travel
Izgodni.bg е предпочитан от нас рекламен канал и го препоръчваме като коректен партньор!

Вече трета година работим с Izgodni.bg и сме много доволни от предоставяните услуги. Комуникацията с тях винаги е протичала гладко, като на всички наши запитвания и желания са отговаряли бързо и компетентно. Благодарение на тяхната платформа, сайтът ни се посещава от много повече потребители, част от които се превръщат в редовни клиенти.

 

Izgodni.bg е предпочитан от нас рекламен канал и го препоръчваме като коректен партньор.

Лора Иванова
Art Travel
Покажи всички мнения

570 000 +

месечни посещения

19 000 +

дневни посещения

350 000 +

потребители

Възраст

18 - 24 години
25 - 34 години
35 - 44 години
45 - 54 години
55 - 64 години
65+ години

Пол

Жени
Мъже

Местоживеене

София
Пловдив
Варна
Бургас
Друг
SuperOferti.bg

SuperOferti.bg ®

SuperOferti.bg e водещ сайт, обединяващ всички промоции за почивки. Създаден през 2014 година, той се превърна в любим и предпочитан сайт от потребителите при търсенето на оферти за почивки от сайтовете за групово пазаруване, туристически агенции.

E-mail: [email protected]

* Източници: Google Analytics, SuperOferti.bg.